Gulbgn Genelde erkek bebek tam gününü dolduruyor 40 hafta yı da gecıyor diyorlar ne kadar DOGRU öyle birsey var mı
Bilge80 Gulbgn 41. Haftada doğum yaptım ilk oğlumda şimdi ikinci oğlum geliyor İnsallah abisi gibi 41 i beklemez .
ikicocukannesi_ Gulbgn sanmıyorum bizimki erken gelecek gibi 33+6 hafligiz suyumuz azalmış herhan dogabilir
Denizincani Gulbgn ewt ya bnde oyle duyuyorum moralim bozuluyor kendimi bu yuzden 37 38 lere degil 40 a odakladim ama bu gec gelme olayina iyice deliriyorum beklemek istemiyorum 41 42leri 😏
gozde1267 Gulbgn normal de bende öyle duymuştum ama ben sezeryana karar verdim 10 gün erken alıcaklar 37. Haftadayım
Tazeanne0134 Gulbgn valla benim arkadaş 41.haftada doğum yaptı oğlu oldu bende 30+1 haftalık hamileyim benimde oğlum olacak
Filiz_ Gulbgn Benim erkek kardeşim 32 haftalık doğdu. Biz üç kardeş üçümüz de erken doğmuşuz. Annemin bünyesi ile alakaliymis rahmi darmış sanırım. Yani cinsiyetle alakalı değil 😊
Serife07 36 haftalık oğlumu dogurdum kızlar aksine benimki 6 aylikken doğmaya kalktı zor tuttular 36 ya kadar
hellotuuba benimde erkek daha 31. Haftamdayım ama çevremde bu sene hep erkek bebek doğdu hepsi de 39 dan önce geldi , bence bebeğin durumuyla alakalı bişey 💙 resmen onlar karar veriyor 😍
Nursan Gulbgn alakası yok ya değişiyor 😊ablamın oğlu oldu 38. Haftasında doğurdu. Etrafımda bir erken bir vaktinde doğuran çok kişi var 😊
Guligul Gulbgn ben de oyle duydum insallah dogrudur. Umarim oglusum da ben de saglikli oluruz 40 haftayi doldururuz 41e ulasiriz.