gozde1267 SedanurYaprak takılma ya benim benden bağımsız büyük başım göğe ermedi valla fazlasıyla rahatsız edici sağlıklıyla korkma ki üç karnın geniş olabilir hem belki çatlamazsın 🥰
3_melek_annesi SedanurYaprak karinla alakasi yok bebegin bi arkadasim var benim dogum da hic kilo almiyor 3kilo veriyor bebek 3kilo doguyor
tbeyvz SedanurYaprak benimde 20 haftalik kimse anlamıyor hamile olduğumu diğer 20 haftaliklar maşallah karnı burnunda nerdeyse hemde benim 3 üncü gebeliğim ilkte hemen çıkmaz zaten ole derler ama ikinci üçüncü çıkar bak benimde çıkmıyor korktum gelismiyormu diye neyseki ole değilmiş ama hareketinide çok hissetmiyorum sesi çıkmıyor hiç korkma derim kafanı meşgul etme illaki bizimde cikicak 1 2 aya 😀
Fdle SedanurYaprak 7.ayımın içindeyim bir sabah uyandım baktım karnım kocaman olmuş onun öncesinde kimse inanmıyordu 6 aylık hamile olduğuma boyum da uzun oda kamufle ediyor biraz ama kızımın gelişimi gayet güzel karın büyüklüğü veya küçüklüğü bebeğin iyi veya kötü geliştiği anlamına gelmiyor canım iç karnın ile alakalı bu durum
SedanurYaprak Fdle evet canım benım bebegımın de bı sıkıntısı yok cok sukur tesekkur ederım cevabın ıcın
Iimran SedanurYaprak benimde 27den sonra çıkmaya başladı birden şişersin hiç anlamadan öyle oluyo yani iç karnın geniştir çocukla alakası yok
senbenbiz SedanurYaprak benim karnım çok büyüktü, kızım bi doğdu 2800 yengemin karnı küçüktü sizinki gibi, 3600 doğurdu. karın büyüklüğü küçüklüğünün hiç bi önemi yok tecrübe ile sabit
senbenbiz SedanurYaprak samimi söylüyorum inan kafana takılcak bi konu değil yaşayan olarak diyorum. aksine sevinmelisin☺️
CanselMayis SedanurYaprak 26 haftayım karnım aşırı küçük bazen fotolarda goruyorum 16 hafta vs yazıp atıyorlar onlarınki bile benimkinden buyuk oyle deyim ama her ultrosona gittiğimdr haftasıyla gayet uyumlu diyor doktor drtaylıya da gırdım gayet saglıklı bebek sanırım içim geniş mutlaka seninkide oyledir gelişiminde sıkıntı olsa şimdiye kadar doktorlar söylerdi haftasıyla uyumlu degıl vs derlerdi.
Cigdem0707 SedanurYaprak bununla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum.Ben de 23 haftaligim karnim cok kucuk.Zaten boyum 1.80 spor yapiyorum yuruyorum ama kizim bi hafta onde.Bu tamamen sizib vücut genetiginizle alakali moralinizi boazacak bir sey yok
Nursan SedanurYaprak benimde yoktu hala da çok küçük 26+4 haftalığım tersine ben buna seviniyorum bunun kötü olacak bir tarafı yok ki iç karınla alakalı bir şey. Etraftakiler kesin zayıftır bebeğin ufak bir bebek gelecek belli falan diyorlar ama cahilliklerine verip cevap bile vermiyrum🤷🏻♀️
Thrmt_19 SedanurYaprak canim bende oyleydim emin ol ne Zmn buyuyecek diyodum ama en guzeli o zamnlarmis. 34. Haftamdayim karnim su son 2 haftadir cok hizli buyuyo. Ama mutluyum onceki aylarda karnimin olmamasina sadece cocugun kilosuymus demekki. kilomuzds iyi cok sukur bebiste su an 2 kilo 300 gr.