Buse_ilkim Kardelenyigit canım bende 10+0 bugün gittik kontrole doktorumuz baktı bacak arasına erkeğe benziyo dedi eğer biziz ki erkek se sizin ki kız kese şeklinden öyle tahmin ettim
Kardelenyigit Buse_ilkim doktoruma bende ısrarla cinsiyet tahmini dedim ama şuan olmaz daha çok erken dedii 🧐3 hafta sonra gitcez bakalım 😅
Burcu16 masalsii kuzum bu niye siyah anlamadım hiçbişey o siyah olan yerler keseyse yuvarlak görünüyor sanki anlayamadım ama kız gibi :) çekile girmemiş vücudu galiba:)
masalsii Burcu16 kolları daha kucuktu biraz da sırtın ıdönmüştü bacakları olmuştu baya aslında videosu da var da insan merak ediyo işte 😂
Kardelenyigit masalsii kıız gibiii tahminimce 😂ay biz cinsiyet öğrenene kadar hepimiz birer kadın doğumcu kesiliriz artık 😂kızlar mutlaka öğrenildiğinde paylaşalım cinsiyetleri 😂
Burcu16 Kardelenyigit hahaha😹😹 hiç deme ama cidden tutuyo benim oğlum olacak atim bak iskelet belli kese fasulye
masalsii Kardelenyigit ben kız istiyorum eşim erkek😍 herşeyden önce sağlıklı olsunda bunlar tatlı meraklar🥰🥰
FerayeA Kardelenyigit Evet , haftasına göre sanki birazdaha erken belirginleşmiş ve o çıkıntı bariz belli 45 derecelik derler ya 😁🤗 Gene de Rabbim gönlünüze göre versin 😍🌹
Burcu16 mrvdiinc Tabiki söyler :) bana 12+4 de erkeğe benziyor 100 de 70 80 dedi dur bakalım seninki kesin belli olur
Burcu16 Kardelenyigit senin minikan kız galiba kuzucum ama bekle daha 10 haftalık kese şekli bile anlaşılmaz herşey olablir öğrendiğin de yaz mutlaka 😍 kızımınkini bulursam atacam ultrason fotosu birton var bakalım cidden yuvarlakmıydı oda