Busrasar Zzynpp bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum inşallah benimde temiz çıkar gerçekten zor insan ister istemez stres yapıyor sizin adınıza çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin 🤲🏻
Filiz_ Busrasar Benim arkadaşın 2li 3lu riskli çıktı. Ensesi kalın dediler ama maşallah sağlıklı bir bebeği oldu. Amnio testi bebeğe zararı olabileceği için yatırmamıştı.
Busrasar sulehanim evet insan ister istemez stres yapıyor inşallah bebişimizi sapasağlam sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻
Filiz_ Busrasar Rabbim rabbim sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş. Zor ve stresli bir süreç 😔
_kubranurr_ Busrasar ınsallahhh ınsallah beklıyorum daha cok kücük doktor bıle bana dedı bu hafta gelseydınız veya baska doktora gozukseydınız sapa saglamdı cocuk dedı kafana takma haftanı buyumesını bekle ınsallah temiz gelır
Busrasar _kubranurr_ fetal dna yaptırcam nasipse Allahın izni ile bir sorun yok temiz gelecek çok inanıyorum inşallah 🤲🏻
Mervemirac Busrasar bana onu da yaptırmadı doktor doğruluk payı düşükmüş o sebeple biri de yaptır istersen dedi ama benim de şükür içim rahat ya inanıyorum sağlıklı evlatlarımız olcak 🤲🤲
Mervemirac Aylamada mayıs başı ama sezeryan olcak ben ameliyatlıyım Nisa’nda olur inşallah rabbimin izni ile 🙏
ylzzz Busrasar ensesi normalmiş burun kemiği de oluşmuş bence hiç canını sıkma. İçinş ferah tut hamileliği kendine de bebeğe de zehir etme down sendromlu denilip sağlıklı doğan çok bebek var hatta down sendromlu denilip down sendromlu doğan duymadım 😃