Anneadayi_34 Nasıl geçiyor hamilelik? kimler nereden? hadi sohbet edelim biraz 🤗 biz 16+2 yiz henüz cinsiyet öğrenemedik siz de durumlar nasıl?
Esra_1234 Anneadayi_34 bende 16+1 benimkide glstermedi kendini herkez kiz diyor göstermediyse ayaklarinla kapati bidahaki termin 4 hafta sonra biraz sabirsizim ilk bebisim olcak suanlik ara ara alt karnima agrilar girio ve vaginamda zonklama oluyor ve migde bulantim hala gecmedi
SedaveSusam Anneadayi_34 16+5 biz öğrendik kızımız olacakmış 🙈 şimdi doktorumuzu bekliyoruz kontrol için
Deletedmom0810 Anneadayi_34 Merhaba biz de 16+2 🤭😍 Cinsiyet 12. Haftada %90 kız demişti Doktorumuz bu hafta yeniden gidicez inşallah netleşir 🙏🏻☺️ Son günlerde bel ağrısı şikayeti dışında bi sorunumuz kalmadı şükür 🤲🏻
Anneadayi_34 Deletedmom315 aramızda 1 gün var sadece🤗 rahat geçiyor mu hamilelik cinsiyet belli oldu mu ?
Anneadayi_34 Esra_1234 devlet hastanesi ne mi gidiyorsun yoksa özele mı ? Ben devlete gidiyorum öğrenemedim daha o da göstermedi zaten kendini ben de kız diye dusunmuyorum. Yarın özele gidicem öğrenince yazarım 😁
Melisakokpinar Esra_1234 bende bu hafta öğrendim 15.haftamda, 2 hafta önce benimki de bacaklarını kapatmıştı göremedik bana da herkes kesin kız dedi salı günü dr a gittim, dr baktı kız dedi 🥰🥰
Anneadayi_34 Esra_1234 canım katın ağrısı ben de de oluyor.Bebek büyüdüğü için oluyor.Bulantilarin için de kendini ne kadar yemek yemek için zorlarsan o kadar çabuk geçiyor.Ben öyle yaptım şimdi daha iyiyim.
Yesim Esra_1234 valla canım benimkide bacaklarını kapattı 14. Hafta dan 16 ya kadar hemde. 16+3 de gittim erkek çıktı hiç öyle olmuyor yani 😂
Zehr 16+3 haftalığım bende 2.hamileliğim bulantılarım azaldı çok şükür ikinci kızım 2 hafta önce öğrendik bizde
Deletedmom315 Anneadayi_34 evet bir gün varmış aramızda 🤗 12. Haftamda erkeğe benziyor demişti daha gitmedim haftayı iple çekiyorum
Anneadayi_34 SedaveSusam ne güzel canım sağlıkla al kucağına inşallah. Ben de çok merak ediyorum bakalım ne diyecek doktorum.
Kizce Anneadayi_34 bnde sancı oluyr sol tarafimda doktor kanama yoksa sıkıntı yok dedi büyüdüğü icinmi
Anneadayi_34 Deletedmom0810 benim de bel agrim bazen çok şiddetli oluyor. Sol bacağıma vuruyor. Spor yapmak lazım aslında.
Anneadayi_34 Esra_1234 evet canım ben hastaneyi aradım sordum cinsiyet öğrenmek istiyorum dedim olur dediler yarın gidicez bakalım merak ediyorum ben de.
Esra_1234 Anneadayi_34 a ne guzel ben yurtdısındayım o yuzden burda 4 hafta beklemen gerek anca karnım agrıo dıye gıdersen belkı söyler
Deletedmom0810 Anneadayi_34 evet geceleri uykudan kaldırıyor bazen 🤦🏻♀️ Spor yapıcam da çok üşeniyorum 🙈😂
Anneadayi_34 Esra_1234 evet yurtdışı Türkiye gibi değil biz istediğimiz zaman gidebiliyoruz ama iyi mi kötü mü bilemedim.