Obsesifk Kızlar görümcemdeydik şimdi eve geldik tuvalete gittim idrarımı yaptım baktım resmen turuncu şok oldum ve karnımda ağrıyor başına böyle bişey gelen var mı susuzda kalmadım hiç yatıyorum şuan
Sulegorkemakyol Obsesifk benimde bazen öyle oluyo az su içtiysen yani herzqmankinden daha az birde tuvaletini çok tutduysan eğer oda renginin değişmesine neden olduyor
snglcn Obsesifk tuttugundan bobreklere gidiyo su tekrar geri cikinca ole oluyor merak etme ama az bile olsu tutma hemen git lavaboya
Esrelf Obsesifk hım o zaman bilemiyorum. (Antibiyotik turuncuya boyuyabiliyor.)🧐belki suyu az içtiysen olmuştur.
Obsesifk eCeCik anlamadım valla içeyim inşallah büyük bişey yoktu normalde evet az su içince idrar koyulaşıyor ama bu bildiğin turuncu ve çok su içtim bugün
Obsesifk Esrelf yani görümcemdede içtim baya normalde içmediğim kadar içmeyince öyle oluyor onu biliyorum hatta gün boyu çok az içtiğimde bile hiç böyle olduğunu görmedim korktum bide karnım ağrıyınca yatınca ağrımıyor
Obsesifk Sulegorkemakyol belki turmadan olabilir evde çıkmadan önce vardı çünkü aceleyle yapmadım oraya gidincede daha gelmedi belki o yüzdendir
Elifim Hamilelerin idrarı koyu olur diye bi yazı okumuştum netten hatta eskiden hamileliklerini böyle tahmin ediyolarmış 🤷♀️