Aysegul0506 Kızlar şimdi ben hamile kaldığımda 71 kiloydum sonra miğde bulantılarım başladı ve kusmaya başladım 65 kadar düştüm. Ve şimdi 75 kiloyum 31 haftalığım. Ben diyorum ki bneım kilom 71 di ondan. Sonraki aldığım kilo ama arkadşaım. Kustuğumda verdiğim kilo ile sayıyor hangisi doğru peki çok almışmıyıım sizce 🥺
gezentianne Aysegul0506 Hayır canm 4 kg almışsın cok iyi bence. Sonucta basta verdiğin kilo hamilelik öncesi değilmiş ki hamileliği kapsamış. Cok cok iyi yani 71'den 75
gezentianne Seda_123 Hamileliğe başladığı kilo önemli 71'le başlamış şimdi 75 olmuş 4 kilo almış. biz de bazen yarım kg veriyor 1-2 kg almıyormuyuz hatice değil netice önemli :) başladıgı kilo 71 geldiği kilo 75
kardelen_07 Cok degil dogurana kadar 15 olsa da iyi. Ben 15 kilo aldim. Sizin gibi basta 5 kilo vermistim. Onu sayarsam 20 kilo😁😁
kardelen_07 Cok degil dogurana kadar 15 olsa da iyi. Ben 15 kilo aldim. Sizin gibi basta 5 kilo vermistim. Onu sayarsam 20 kilo😁😁
Seda_123 gezentianne Tamam ama sonuçta 10 kilo almış oluyor 71 den düşmüş 65 e sonra kilo almış 75 olmuş sonuçta 10 kilo almış oluyor hamileliğinde
Aysegul0506 Seda_123 evet ama kusmasaydım şuan 65 kilo ile kalmayacaktım hamileliğe 😂 çok kafa karıştırıcı bn kaldığım kiloyu ilk muayne olmaya gittiğimdeki kilomh sayıyorum. Ama bilemedim🙈🙈