Mucizebebegim3 Dua_mucizem benimde oyleydii 😁 Sonra tekrar geliyorlar kormma kendimden biliom bir var bi yoklar bazen hic hamile deglm gbi 😉😉 3.aydayiz hala bi gobus yok minnacik azcik var
Dua_mucizem Mucizebebegim3 dua et bana kuzum ins herşey yolundadır hafta içi kontrolüm var hayırlısıyla görene kadar içim içimi yiyor
Mucizebebegim3 Dua_mucizem Allahin izniyle gor bak sagliklidir kuzim dualarm seninle ve herkesle allah yzuune baksin inslalah kucgaina kucagimiza almayi nasip etsin rabbim.insallah 🙏♥️
Handaan Mucizebebegim3 benimde öyle olmuştu enfekson yükselmişti ona rağmen doktor ilaç vermemişti ama bunu yapıp içtim anında gecti
Mervecilek Mucizebebegim3 canım bol bol lümonlu ıhlamur iç bol limonlu tavuk suyuna çorba iç terle yatıp dinlen hemen geçer inş bende aynı şeyi yaşadım ilaç hiç kullanmadan atlattım cok şükür
Mucizebebegim3 Mervecilek Sgaol.kuzum baya et suyu tabuk suyu corba ictm bol limonlu ..Mandalina yedm brsuru surekli boyle gect 3 gun bugun sanki daha iyim ise yaradilar gbi cok aukur burnum tikali sadece