Diloselos Yagmuricenkiz gozun aydin canim benimde yegenimin adi adar adiyla buyusun insallah Allah yaridmcin olsun 🥰🥰
Melek010203 Yagmuricenkiz bennim ilk doğumu cem cengiz yaptırdı adanada kızım şuan 10 yasiinda o zamanki şartlar sezeryan istediim hemen kabul etti beni hiç normall doğuma sevk etmedii hala onun pismannligini yaşıyorum bizdenn para almadan amaliyat yapmadı zorla. İkna ettiler amaliyata korkarak girdiim sonra doktorun merdiiven altı kürtaj yaptığı çıktı ortaya hastaneden atıldı felan demk oraya gelmiş ben içeri girdii diye duymuştum allaah kurtarmış seni canım
Hzlhakko Mutire doğum yaptım canım salı günü normal doğum icin gittim mecburi doğumdu biliyorsun bir türlü açılmam olmadı spinal oldum çok çok acı cektim her şeyi yaşadım ameliyatta psikolojim alt üst ama Alenim sağlıklı bin şükür 🙏 ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum senin dediğin gibi oldu bebeğime bakmak icin 2. Ci gün ayağa kalktım 3 gün hiç uyumadım acı ceke ceke süt gelmesi icin uğraşıyorum bir sürü bir sürü şey oldu doğum hikayesi bile yazmak istemiyorum
Mutire Hzlhakko yaaaaa 😢 giremedim hiç buraya. Benim de dikişlerimin altında sıvı birikmesi oldu bir ya dan nefesle ilgileniyorum derken soramadım halini. Şükürler olsun Allah analı babalı buyutsun kuzum 😢 seni çok iyi anlıyorum inşallah bir an evvel toparlanirsin 🙏 süt gelse de gelmese de emzir canım bol su bol rezene iç inşallah herşey daha güzel olucak gećicek bugünlerde kuzum bak biz 19 günlük olduk bile teyzesi. Alen'imi kokla op annesi
Hzlhakko Mutire bende happy kidse girmek için girmiştim öyle gördüm yazdığını sağol KuZum allahım bize bağışlasın yavrularımızı boynumu tutamıyorum memeye alışması zaman alıcak gibi 😔 maşallah nefesime nasıl bizim ki hala anne karnında sanıyor kendini dikişlerin neden öyle olmuş ki ağrı var mı
Mutire Hzlhakko kuzum üzülme gerekirse sağ sütünü öyle ver. Basta bende sagdim verdim mecbur. Hatta hala gece için sagim yapıyorum gece biberonla veriyorum. Dikişlerim ; rahimden atılan kan tuplerden çıkmaya çalışmış o da çıkamamış o yüzden böyle sıvı birikmesi olmuş canım. Üzülme kuzum inan herşey bir şekilde yoluna giriyor sadece sabret ve hiç olumsuz dusunme. Nefesim iyi teyzesi şükürler olsun 🙏 rabbim eksik etmesin yavrularımızı alenimin iyi olmasına çok sevindim sende toparliycaksin inşallah emin ol ilk günler elbet zor ama gećicek bu bir süreç
Hzlhakko Mutire nasıl tuttu memeyi doktor sürekli zorla ağlasın gerekirse diyor ama nasıl güzel bir şey kıyamıyorum ki hemde boynum tutuldu ölüyorum ağrısına boyunluk kullanıyorum oda zorluyor. Dikkat et dikişler başa bela bakamıyorum iğrenc geliyor 😔 Happy kidse geçmişsin ben arada bakıyorum zamanım olmuyor
Mutire Hzlhakko geçtim kuzum Ebet. Ordan bilgi alıyorum iyi oluyor. Canım evet çok mukemmeller ama onların iyiliği için aglasada sizlasada ver. Benim nefeste tutmak istemedi biberona alışmış ilk iki gün.yogunbakimda. Tutmak istemedikçe inat etti bende inat ettim şimdi şükür daha iyi kuzum
Hzlhakko Mutire çok az toparladım kuzum sen nasılsın ? sütüm gelmiyor sağsamda gelmiyor damla kullanıyorum rezene kullanıyorum yok alende hafif sarılık var gözünde 10 gün oldu sütümün gelmesi lazımdı 😔
Mutire Hzlhakko kuzummm dokyor ne diyor peki ? Pes etme nolur 🙏 bol su iç 3-3.5 lt . Rezene , booollll yeşillik , kayısı hoşafi. Nolur pes etme herşeye değer kuzum rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. Alen nasıl oldu evindesin demi canım