ceylin4 Merhaba kizlar 🧡 dün doktora gittim regl günüme göre 5+5 ilk ultrasonum doktor 6+3 dedi,kalp atışı henüz göremedik sapasağlam bir kese var çok güzel dedi sadece iki hafta sonra tekrar çağırdı ama biseyler okudukça endişeleniyorum şuan kalp atışı görememek ve hesapladigim günden büyük olması sizce normal mi , lütfen banada dua edin kaybım var daha önceden korkuyorum. Kulun kula duası kabul olurmuş :(
Sinemmdru ceylin4 ben 5 haftalıkken kese görmüştüm sonra acildeki doktor 2 hafta sonr gelirsin kalp atışını ve bebeği görürsin demişti çok şükür görmüştüm 7+3 de gitmiştim doktora ☺️ sizde görürsünüz endişe etmeyin hiç iyi düşünün
Cling Merhabalar bende tam 6 haftalık hamileyim 15kasımda kalp atışını duymak için doktor randevu verdi okadar heyecanlıyım ki acaba sesini duyabilecekmiyim diye :( Ama korkma tedirgin olma allah büyük 🙏🏻
06-06060a cnm ben 6+5 de gittiğimde 5+5 çıkmıştı ulturasyonda benmki geriydi sonra ne alttan ne üstten bebek görünmemişti sadece kese ve yolk saç vardı 10 gün sonra gittim şükür bebekte kalp atışıda oluşmuştu