Genc_anne_adayi Sabaha kadar gözümü kirpmadm sürekli karnımda top gibi oldu oğlum sabaha kadar afedersiniz tuvalet bekledim ishal🤦 bebeğin kafası kanalda açıklık bir parmak ilerlemiyor 2 haftadır ama sancılar nstde tavann.dayanamiyorum artk doğurmak istiyorum dua edin kızlar doğurup çıkayım inşallah bu sefer şu hastaneden
Rbs111 Genc_anne_adayi bende 37+3 üm henüz birşey yok hadi gözün aydın rabbim kolaylık versin canım ♥️
Deryavuz Genc_anne_adayi Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda kucağına alırsın dualarım seninle
Gulsevm Genc_anne_adayi benimde 1 haftadır doğumum başlamış aciklik ilerlemiyor sancim yok nst de şancı çıkıyor doğum kanalına girmiş bebeğim ama ne gelen var ne giden bende de kasılmalar cok sıklaştı özellikle yürürken cok zorlanıyorum
Haticenurum123 Genc_anne_adayi valla cnm bnde 37+2 de dogurdum oglum 15 gün kuvezde yattı duaet zamaninda dogsun
Gulsevm Genc_anne_adayi kesinlikle haftamiz küçükte değil neden doğumu baslatmiyorlar anlamadım ki🙇♀️
Haticenurum123 Genc_anne_adayi yogun bakım doktoru biraz erken dogdugu icin dogdugunda iyi bağırıp icindeki havayı atamadi dedi