Fdnkvk Hsrt42 ara ara olur 30 sonra normal diye biliyorum ama doktora sormakta fayda var tabi bende de oluyor bu arada
Duygucoban Hsrt42 senin haftalarinda normal sanirim ben 21. Haftamdna beri yasiyorum kasilmayi 2 gunde yattim hastamede bu yuzden sen doktorunla gorus mutlaka
cimennbayann Hsrt42 normal canım normal 😊 bizim kızda yapıyor aynı şeyi top gibi duruyo bi tarafımda 😊
Svcnn Hsrt42 nekadr siklikta oldgunu mutlaka takip edn baski yapyr gbi olursa asgya filanda cnkubn bilmyrdm bebek harekti normal bse dyrdm meger kasilmayms bu olan hareket bebegn karnmda byle durmadan toparlanmasi karnm tas gbi olmsi
Eddakuzey Aynen benim de sağ tarafıma toplanıyor kaburgama sıgınıyo sanki, alan daraldıgı için en rahat oldukları şekillere giriyorlar artık 31 haftalıgım bende
Svcnn Hsrt42 onemsemenzi tavsye ederm eger cok sk oluyrsa bi haftadr neler cekyrm 33+1 de nişanm geldi karnm.tas gibi sertlesti dgum baslams habrm yk karnmda bebk toparlanip toparlnip dryrdu ilaclarla ertelyrlar bi hafta gecti sukur 34+1 oldk.bgun ins bi hafta daha kalsn snra bse olmaz dedi dktrda