ebeanne22 ben de detaylı ultrason için Ahmet yalınkaya’ya gitmiştim iletişimi hasta ile zaten çok kötü her oraya giden yani bebeğinde bağırsakta işte beyaz odak parlaklık kalbinde beyaz odak yani parlaklık anlamına geliyor herkese öyle şey söylüyor ve bize de söyledi ondan sonra ben bunu sonradan araştırdığımda başka doktorlara da danıştım doğuma kadar geçici bir şey olduğunu söyledi yani ve bize anlıyor sende amniosentez yapın dedi ve amniosentez sıvısı 5000 TL imiş muayeneye ise 800 TL verdik yani hayatımda gördüğüm en kötü doktor diyebilirim hastaya bağırıyor onu hani kalbinde beyaz odak çıktığı için down sendromu riskini artırıyormuş bir şey sordum ona bana öyle bir bağırdı ki sanki ne demişiz ya ona gerçekten boşu boşuna para verirsiniz Ece özcal’a gidin Ece hoca çok iyi bir doktor biz sonradan orada hani şey olduğu için kalpte beyaz odak Ece hocaya gittik öyle bir şey dediği için orada deneyelim dedik hani öyle bir şey var mı ikisinde fikrini alalım dedik o hani iyi bir doktordu gerçekten