damlac Kızlar 11+1 deyim. Sürekli tuvalete gidiyorum ya gece gündüz🤦🏼♀️ Her seferinde full olmuyor bazen çok az geliyor. İç çamaşırımda su gibi akıntı oluyor, bekledikçe sarıya dönüyor. İdrar mı kaçırıyorum anlamadım. Hafif kaşıntım var. Sistit mi oldum mantar mı, hamilelikten mi. Bu nedir ya 🤷♀️
damlac Filiz_ canım çok az bir enfeksiyon çıkmıştı ama doktorum ilaca gerek görmemişti. Bol su iç ve tuvaletini tutma demişti. Ama ilerlemiş olabilir demi ya🤦🏼♀️
Filiz_ damlac olabilir bende de olmuştu. Tek kullanımlık monurol saşe diye bir ilaç var ondan vermişti bebeğe zararı olmasın diye.
damlac Filiz_ bu kontrolümde yine soracağım canım sağol. İnsan korkuyor ya çamaşırda ıslaklık görünce su mu sızıyor falan diyorum. İçim rahat etmiyor
damlac Smsmsm onu dün bir kere yaptım canım ama sonra da ya bir zararı olursa diye korktum. Doktora sormadığım için. Ama randevuya kadar başka şansım yok galiba
Filiz_ damlac randevuna daha çok zaman varsa acil de bi idrar tahlili yaptır. Iki saatte çıkar sonucu. Hamilesin sen çok bekletme her gun ilerler enfeksiyon varsa 🤗