bsra18- begrich peki ya ben napim kızım içerde uyuyor ben ayaktayım uyusam uykunun en tatlı yerinde kızım uyanacak anne diyip duracak 🙈 kaldım bu gece de uykusuz
masalsii begrich bende her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum ve henüz 11. haftadayım ne bu anlamıyorum🙄
Slinn begrich doğuranlar bol bol uyuyun bebek doğunca uykuya hasret kalıcaksınız diyor ama nerdee😄🤷🏼♀️Kim kaybetmiş biz bulcaz nöbet şimdiden başladı 😏
Fatma09 Bende uyuyamayanlardanım 15 haftalığız ama şimdiden tuvalet trafiği başladı tuvalete gitmekten uykum kaçıyo 😏
Gizemkara21 Fatma09 Hadi ya bende 14 e girdim gireli o şikayetim azaldı. Genelde azalacağı yazıyordu her yerde. İdrar yollarınızda bir sıkıntı yoksa tabi
Gul_cicek01 Merhaba bu kervana bende katılayım bizde daha 14+4 haftalık olduk en korktuğum şey uykusuzluk yine başladı🙄 ilk gebeliğimdede böyleydi bu 2. Gebeliğim ilklerde çokta önemli olmuyor du uykusuzluk gece yatmayıp gündüz yatıyordum ama şimdi 9 aylık kızım var gündüz de uyuyamıyorum 😞😞
Mucize_istiyorum22 begrich oğlum essim ben hepimiz çok fene hastayız uyku yok can acısı ates sürünüyoruz bi an önce gün aydınlansın istiyorum 🤒🤧