Bserappp Öncelikle hamilelikte çektiğim sıkıntıları anlatmak istiyorum benim durumumu yaşayanlara umut olsun. İlk aylarda aşırı bulantı ve kanamam oldu düşük tehlikesi dendi ve zorlu sürece başladık yatışlar ilaçlar bi şekilde geçti sonra tam rahatladık büyüdük derken 5. Ay da ateşlendim kan da enfeksiyon çıktı yine ilaç antibiyotik git gel hastaneler derken şükür onu da atlattık ki bu kez de 6. Ay da rahim ağzı kısalığı var erken Doğum olabilir dediler ve yine yattım bişey yapmadan şükür ki 35. Haftaya geldik dedim gezmelere çıkmaya başladım ama tam ayaklanmışken paşamız gelmek istedi 35+4 günlüktü gece birden sancılandım midem bulandı kustum meğerse Doğum sancısıymış üşüttüm sanmıştım bütün. Gece uyuyamadım ertesi gün 11 de doktora geldik ki sancılarım dakika da 100 ü buluyor Doğum başlamış ama bende ne açılma ne de başka nişan işaret var. Doktorum biraz daha dursun küveze girebilir dedi endişe ettim korktum değişik duygulara kapıldım ve sadece 2 gün dayanabildik geceleri sancılanıyorum diye bugün kontrole geldim ve 3 santim açılmam olmuş normal deneyelim dedik ama çatım çok darmış ve bebeğim başını kanala sokamamış o yüzden sezeryan kararı aldık çok şükür gayet iyiyiz kan şekeri düşük müş ve çok az da solunum sıkıntısı çekmiş ama küveze girmedi ben odaya gelene kadar başka Bi yerde yattı ben geldim odaya 15 dk sonra da oğlumu getirdiler dünyalar benim oldu Rabbim bu güzel günde bana oğlumu verdi isteyen herkese de nasip etsin çok başka bişey bu 🙏🏻
Sghslove Bserappp küveze girmemesine çok sevindim. Bizde 35+2yiz çok şükür ama ben erken gelmesinden korkuyorum hep bunları okuyunca biraz rahatlıyorum. Allah sizi hiç birbirinizden ayırmasın 🥰🙏🏻
Bserappp Sghslove Amin inşallah çok şükür girmedi 35 ten sonra çok sıkıntıları olmaz dedi doktorum hep ama anne yüreği işte hep Bi evham 😇 Rabbim size de böyle Bi mucizeyi zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻
Ozgesn Rabbim hayırlı ömürler versin ikinize de ❤️❤️ Ne güzel bir günde gelmiş dünyaya 🙏 bende genel anestazi olacağım ilkinde de genel oldum . Korkuyorum spinal den hayırlısı insallah 🙏❤️🥰
Bserappp Ozgesn Amin evet çok güzel Bi günde çok güzel şeyler yaşattı bize Rabbim 🙏🏻 Ayılması dışında pek bi sıkıntı olmuyorda en azından ben orda zorlandım çok