latteanneoluyoooor Merhaba güzel anneler oğlum erken gelmek istemezse burda son 16 gün kaldı 37+5 olduk ve ben grip oldum var mi tavsiyeleriniz peçete dayanmıyor artık
bsra18- latteanneoluyoooor bizim daha zamanımız var 24 haftalığız ama bende çok kötü grip oldum bide üstüne farenjitim başladı 🤦🏻♀️
ikicocukannesi_ latteanneoluyoooor bendede grip başladı 33+6 olduk şuan ve hamileliğim boyunca 3. Grip oluşum gergin nane limon içiyorum faydası olmuyor ya
ayshen1003 latteanneoluyoooor limon, çay kaşığının yarısı toz zencefil ve tarçın bal ılıktan biraz sıcak suyla karıştır ılıkken iç çok rahatlatıyor ve hamile olarak da kullanabilirsin
Gulenyuzluuuu 2 kilo mandalina ye daha yeni atlattım ben. Gram ilaç almadım sırf mandalinayla geçti şuan tam mevsimi tavsiye ederim 🙏
Boncuk36 latteanneoluyoooor bana gunde bi bardak ihlamur ic demisti doktor parol ic terle at bide balli sut
butterfly4 @latteanneoluyoooor ben doğum yapmadan 1 hafta önce grip olmuştum, doktor parol ve boğaz spreyi vermişti, onları kullandım bir de toz zencefil bal karışımı yapıp yedim, baya iyi gelmişti bunlar