RRR [bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum özellikle saglık ocagı doktorları aşırı kötümser işinde uzman doktorlara gitmek lazım ☺
BetlHakanGngr Bende altı haftalık hamileyim yanlız çok şiddetli kasık ağrım var gelip geçiyor daha önce sekiz haftalık duşuk yaşadım korkuyorum yine bir şey olur diye
Filee Burcummmmm kalp atisi icin ne zaman gidiceksiniz ben normalde 15 gun sonra gidicektim ama kan tahlillerimde bazi degerlerim yuksek cikmis keseyi devlet hastanesinde gordum pazartesi ozele gidicem
FatmaAkdemirErdoan Elifim inşallah öyle umut ediyorum değerler gerçekten çokmu düşük ya çokmu yavaş artmış
Elifim FatmaAkdemirErdoan benim başımdan geçti cnm az değil normal benimki 200 ü geçemedi 1 hafta sonra düştü kimyasal gebelikti kese bile görünmemişti
Burcummmmm FatmaAkdemirErdoan arkadaşlara katılıyorum kötü düşünme tecrübesiz doktor olabilir hafta sonunu atlat farklı doktora git beta 2 günde 1 2’ye katlıyo hesap yap ona göre git kese görünmeyebilir bu değerlerde normal yani
FatmaAkdemirErdoan Burcummmmm yok 5mm alttan bakınca gördü keseyi güç bela hcg 1000 1500 civarındayken alttan görünebiliyomuş karından göremedi salı günü gittiğimde 400 dü bugün gittim 937 idi 2,5 günde 537 artması normalmi azmı sizce
Melegimveben [bilinmeyen] her gün kusuyordum o haftalarda çok kilo vermiştim hep hastanelik oluyordum geçti çok şükür 🤗 artık 11. haftamız doluyor yemek yiyorum kilo almayada başladım herşeyden midem bulanmaz oldu 🤗
Aymina 4+5 Kızlar bende öksürüyorum çok şiddetli degil ama karın ve bel agrım oldu öksürükten mi anlayamadım ilk gebeligim bişey olmaz inşallah . Başından bu haftalarda öksürk geçen varmı
CandanTekin [bilinmeyen] benimde son regl tarihim 25 Ocak bugün banada doktor 5 haftalık dedi keseyi gördü 9 ml dedi. Bebeği görmek için 10 gün sonra gel dedi. Ama dediğiniz gibi benim hesaplamama göre 6 haftalık. Bi hafta geriden geliyor dedi
FatmaAkdemirErdoan Elifim öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah ben boş olmasından çok korkuyorum yarın tekrar beta bakılcak bakalım son değere göre 1800lerde falan olması lazım
Minnil Ben bugün 7+2yim doktora geldim kalp atışlarını duymaya inşallah Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin 🙏🏻