busra-mutluanne1 Kızlar güzel bebek anne ürünleri görürsek burda paylaşalım indirimden yararlanalım olur mu ☺️
Damla0x busra-mutluanne1 siteye girilmiyor herkes aynı anda abandığı icin sanırım 🤣 ne zaman kendine gelir bilinmez 🤔 geçen seneki indirimde de böyle olmuş arkadasim söyledi diye kirlenmiş yine aynı şekilde
Dmt01 bsra18- aynen açılmıyo ya ben bikaç saat önceden sepete bikaç parça ürün eklemiştim 12 de indirim başlayınca takip edecektim gerçekten varmı indirim diye ama şuan uygulamaya giremiyorum malesef☹️
Eime Evett hepimiz fikir ediniriz ben avent emzik gördüm 37 tl ancak 2 li mi teklimi yazmıyo fotolarda hep 2 emzik var ama🤷♀️
bsra18- Dmt01 benim de istediğim bi elektrikli süpürge vardı son 5 ürün diyordu onu ekledim düşerse direk alayım diye ama giriş yapamadım
SedaveSusam Kızlar uygulama çöktü galiba 😂 bende avent ürünlerine falan bakıcaktım ama açılmıyor gece boyu burdayım😂
busra-mutluanne1 Damla0x beklemedeyiz valla düzelcek elbet öylede böylede bişeyler almadan çıkmıcaz yeterki gerçek indirim yapmış olsunlar😂
online_mom Trendyol yağmalanıyor şuan 😂 içeri girenler kazandı 😂 bizler çıkanların yerine girmeyi bekleyenler 😂😂🤦🏻♀️
Terspektif online_mom burda bile torpil var şaka gibi 🤣🤣🤣 paramızla bile rezil oluyoruz ey ahaliiii 😂😂🤣
Tgb2310 online_mom girenler de sayfa değiştiremiyor cnm için rahat olsn hata veriyor sepete eklenmiyor
online_mom Terspektif birde beklenmeyen hata oluştu diyor 😂 yo bekliyoduk aslında 🤦🏻♀️ Şuan sitede olanlar sepettekilere bile göz dikmiştir 😂😂
Terspektif online_mom valla bende bekliyordum hayır bişey değil gerçekten indirim olacak mı çok merak ediyordum sırf bunun için bekledim ama olmadı sabaha eski fiyattan devam 😂
online_mom Terspektif yok ya pek yapmıyorlar zaten.şişiriyolar biraz sonra indirim diyorlar 😂 Black friday muhabbeti olucak diye önceden indirim ayağı yapıyolar işte 😂
busra-mutluanne1 online_mom hepsiburada da baktınız mı ben ordan emzirme sütyeni falan aldım orda uygundu sanki ihtiyaçlar
Terspektif online_mom kesinlikle valla bence de favoriye bir sürü ürün ekliyorum bir tanesi bile indirime girmiyor 😂 siteye girebilirsek yine görürüz bu sefer var mı yok mu 🤷♀️