Kakulimmm Arkadaşlar daha beş haftalık hamileyim. Saat 4den beri devan eden şiddetli bir bas agrım var. Çok sebepsiz başladı. Kafami yastıktan kaldıramıyorum. Ilk aydan bu kadar agirmasi normal mi sizce. Agri kesici alsam mi artık. Gerçekten giderek şiddetleniyor azalmak yerine
bsra18- Kakulimmm migren vs olmasın. Üşütmüş de olabilirsiniz. Eğer ağrı çok şiddetli ise parol içebilirsin ama otur onun yerine dua et daha etkili 🙈
nagolinda Kakulimmm o aylarda bende de çok baş ağrısı oluyordu. Bazen bir gün bazen iki gün sürerdi. İlaç içme. Sakin karanlık yerde yatmak iyi geliyordu bana. İstersen doktoruna danış
Omerinzevcesi Artan kan hacmi sebebiyle gebelikte baş ağrısı çok görülen bir durum ama ben 11+4teyim son 1 haftadır şiddetli yaşıyorum dayanılmaz boyutlarda oluyor ama ilaç almıyorum canım
Kakulimmm nagolinda tamam canim cok tesekkur ederim. Ilaç alıp almama konusunda tereddütteydim . Almayayim
bsra18- Kakulimmm başında toka vs varsa çıkar saçların da deriyi çekiyorsa ağrıyı arttırabilir. Bir de baş parmak ile işaret parmak arasında perdeli bölüm var ya oraya mentollü bir kremle masaj yapmak çok etkili oluyor denedim
Kubraomer04 Benimde aynı canım aşırı baş agrım var ve parol kesmiyordu en etkili çözüm nane yağı valla ven onunla geçiriyorum çok rahatlatıyor