oznur112 20 haftalıkken cinsiyeti öğrendik acaba yanılma olabilir mi doktor kız dedi ben hep erkek hissediyorum sizce yanılabilir mi
gozdeak oznur112 çok acil olan nedir acaba ? Telaş yapıyoruz bizde tanimasakta , ay inşallah kötü bir şey yoktur diye postu açıyoruz cinsiyet değişir mi ? Değişir evet doğumda bile değişen oluyor aciliyetiniz giderildimi acaba ?
oznur112 Gamze12 evet özelde muayene oldum daha dün öğrendim ilk defa 20 haftaya kadar bekledik kesin olsun diye
Gamze12 oznur112 ozel hastanedeki ultrason cihazlarınin görüntü kalitesi daha iyi olduğu için daha belirleyici oluyor benim beb3gimede kız dediler ben de sizin gibi emin olamadım tekrar gitim net bir şekilde kız olduğu beliydi ilk gebeliginiz mi
2cocukluhayatadogru Hislerinize değil, doktorunuza güvenin... Gebelikte hisler çok değişken oluyor.. 20 haftalık bebek artık kocaman olmuş, pipisi olsa görürdü herhalde doktor😇
Davetsizmisafirim Siz hislerinize mi güveniyorsunuz bilene mi 🤪 hisler her zaman da doğru çıkmıyor işte. Dua edin de sağlıklı evlat olsun. Burada kaç milyon kişi bebek sahibi olmak istiyor, post açıyor... onlar ne olsa kabul yeter ki olsun diyenlerden . Bu kadar bencil olmayın evladın erkeği kızı olmaz evlat evlattır. İlk çocuğum erkek oldu şükür , ama şimdi kız olsun diye yatıp kalkıp dua ediyorum. Kız evlat öz evlat... rabbim herkese versin inş