Cnnfdn senelerdir bize anlatılmış doğumlar var zannedersem ondan dolayı korkuyorsun.onların hepsini bi kenarda bırak beni dinle.23 saatlik doğum sürecim oldu.ve bunun yaklaşık 8 saati suniyle geçti.3 saat tamamen suni takılıydı aralık vermeden.o an allah size öyle bi dayanma gücü veriyor ki öyle bi sabır veriyor ki benin canım çok tatlıdır.her sancıda çok şükür dedim yavruma bi adım daha yaklaştım.sancılarımı sonuna kadar yaşadım.allahım bu nasıl güzel bi acıdır nasıl huzur veriyor her sancı.hastaneye yattığım andan beri hep ılık suyla dus aldım devlet hastanesinde doğurdum.sancılarımla beraber oğlumla konuştum onun la sohbet ettim.ve o anı o kadar çok özlüyorum ki o sancıları mükenmel bişey.sonra artık bebeğimin kafası göründü haydi dediler Göktuğ a kavuşmaya gidiyosun.seke seke gittim doğum masasına.2.ıkınmamda yavrum geldi öyle güzel sesi vardı ki sıcacık koydular göğüslerimn üzerine.allahım nasıl da güzel ağlıyo sonra tenimi hissetti ağlamayı bıraktı sadece izledik birbirimizi.. rabbim tüm hamilelere böyle doğum versin inşallah. Doktorumuz da söyledi zor bi doğum oldu ama sen hiç yormadın beni diye. Çok korkuyordum bende 9 ayı kendime zehir ettim. Ama herşeyin başında psikoloji var. Doğumda derseniz ki çok canım yanıyor gerçekten dayanılmaz olur. Ama her sancıda derseniz yavruma bi adım daha yaklaşıyorum o zaman acılarınız hafifliyor 😊 anlatmak istedim.. sizin doğumunuz sizin vücudunuz asla kimseyi ilgilendirmez kararınız eşinizde olsa . Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah