Senass Kızlar napacağımı bilmiyorum 34. Haftamdayım bebeğin suyu azalmış 5 şuan sınırda dedi pazartesi doğum dedi başka bir doktora gideceğim yarın başına böyle birşey gelen var mı nolur yardımcı olun daha cumartesi yani yarın bile doğuma alabilirim dedi 2200 kg kilosu
Aminem2020 Senass havuç suyu kavun armut çok iyi geliyormuş diye duydum cnm bi dene istersen sağlıkla kucağına alirsin insaAllah
Pinkrosee Oncelikle gecmis olsun. Bende ayni suyumun azalmasiyla 35+4 te dogum yaptim. Bir hafta beklemistim ama suyu duzelmedi hep azaldi ve acil doguma alindim. Bes gun kuvezde aldi suan cok iyi bebegim insallah sag salim kucagina alirsin sende
Senass Pinkrosee canım bende başka bir doktora gideceğim oda aynı şeyleri söylerse pazartesi doğum çok korkuyorum aksi bir durum olur diye sen kaç kg doğum yaptın şuan kaç aylık nasıl bir durum
ZmrtDilaa Suyu Neler Artırır Onlara Bak Cnm O Güne Kadar Yap Belki Etkisi Olurrr Su Meyve Suyu Çorba Gibi Şeyler Dene
Pinkrosee Senass suan 35 gunluk bebegim. 2800 dogdu 2600 ile hastaneden ciktik suan 4 kiloyu gecti bile cok cabuk buyuyolar yeterki sag salim gelsin bi kac gun kuvezde kalir en kotu ihtimal. Benimki solunum sikıntisindan kaldi.
Efuchama Allah yardımcın olsun ciğerleri gelişene kadar küveze koyarlar korkma eğer bi rahatsızlığı yoksa kendi kendine nefes alıyorsa kucağına bile verebilirler