Erbualp simsekkiz8 11 haftalıkken kız dedi benm ilk oğluma 13. Haftam da %99 erkek dedi ve bi oğlum oldu . Şimdi 2. Hamileyim 13+5 doktor erkek dedi pipi gösterdi ama bi başka doktor kız dedi bugün 16. Haftaya kadar beklicem artık
Kr_pinar simsekkiz8 bana da 11 haftalıkken erkek dedi değişmedi hatta ben erkek derse değişme ihtimali var ama kız olursa yok diye duymuştum
simsekkiz8 Pinar_93 shimdi artik 15 hafta 2 gun. Netleshmishdir artik. Yinede cox merak ediyomm. Sizdede bilinir inshallah
Deletedmom091 simsekkiz8 bende o merak içindeyim 11+6 erkek dedi bugün ama değişir mi merak ediyorum hoşuma da gitmez değil hani değişmesi🤭 bakalım zaman gösterecek🤷🏻♀️
Efuchama simsekkiz8 bana ikili testte erkek olduğunu söyledi normalde yanılma payı olur ama sizinki çok bariz dedi %80baya iyi bi oran kesine yakın
Yasemincaglar simsekkiz8 benımde yuzde 70 Erkek dedı ben sok halen aynı soruyu soruyorum degısebılırmı yanılabılır ı doktır
hllaltas25 simsekkiz8 bana 10. haftada söylemişti doğru çıktı ama yanılma oluyor bazen kendinizi alıştırmayın