Ruhsuz 14+4 günlük hamileyim az önce baya Bi hareketlenme oldu eşim bile hissetti normal mi daha çok erken ama kafam karıstı 🙄🙄
Deletedmom2224 Ruhsuz 21 haftaligim hala eşim hissetmiyor bebek olabileceğini pek sanmıyorum seyirme olarak siz hissedersiniz belki ama disardan birinin hissetmesi pek mümkün değil 🤷♀️
Seda_123 Ruhsuz O haftalarda çok zayıf olmalısınız ki hissedebilesiniz bağırsak hareketleri onlar canım bebeğin hareketlerini hissedince anlayacaksın çok başka çünkü
Ruhsuz Çok farklı degısol resmen takla atmış gibi 1 hafta önden gidiyor dedi doktor, şeker çıktı 10.haftamda Acaba ondan mı önde gidiyor diye de merak ediyorum
Symirna Benimde oglum suan 23 haftalik ve cidden cok erken hissetmistim kipirdamalarini gayet normal.hele ki suan daha da buyudu hiccc ama hic durmuyor kipirdak minnagim cok heyecanli 🙈🧿😍
Ruhsuz Symirna 14+2 de kıza benziyor dedi ama net diyemem dedi, çogu kişi erkek bebek cabuk hissedilir diyor bilmiyorum hayırlısı bakalım 😍
Minigim_ Bende ilk sol da hissettim 14.haftada ikinci hamileligim oldugu içinde erken hissettim 😊😊 değişmezse kızım olacak nasipse
Ruhsuz Minigim_ benim de 5.gebelik ama malesef kaybım var 4 tane son ikizdi İnsallah bu kez sag salım alırım kucagıma Rabbim büyük hepimize nasip etsin
Deletedmom2224 Ruhsuz bu haftalarda disardan hissedilmesi imkansız ama siz seyirme olarak hissedebilirsiniz 😊
Ruhsuz Seda_123 daha önce 25.haftamda kızımı kaybettim bebek hareketlerini biliyorum o zaman 18. Haftamda hissetmiştim bu kez erken oldu sanki