Ucfjvukvfk Kizlar uzanirken kalktiginizda gogus alti kaburganiz agriyor mu bi de gobeginizin etrafi acıyor mu
55ayse Ucfjvukvfk aynen bende öyle canm yatınca geri kalkmak çok zor geliyor göğüsümün altı acıyor bazende nefes alamıyorum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏35 haftalığım bende
Aylininciertu Bende artık kalkarken zorlanıyorum 35+4 oldum sırtım çok ağrıyor bide iç bacak ağrım aşırı var 😞Allah’a şükür sağ Salim doğuralım da hepsi geçecek buna şükür 🙏 allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin 🙏💙
Hazanege Valla bende 33+0 oldum bebek 2.5 kilo otururken,yatarken,uzanırken sürekli kaburgamı oyuyor sanki ölüp ölüp diriliyorum 😞 birde rahmimde sürekli nabız atıyomuş gibi bi his oluyor ara ara korkuyorum😞
Nouvella Hazanege nabız gibi atan bebeğin hıçkırması sanırım doktor öyle söylemişti baş aşağı duruyordur
Ucfjvukvfk Allahim tez zamanda salih saglikli bir sekilde bebegimizi elimize vermeyi gormeyi nasip etsin 😇😇
Ucfjvukvfk Ya kızlar ebe beni altan muayıne etti dedi senin cati kemigin dar dogum zor olacak cok korkuyorum