Mrv1234 Deletedmom0010 him anladim o kahverengi akintida zaten yerleesme kanamasi da igne icin sasirdim benim de eaimle uyusmazligimiz var ilk kizimda vurmadilar bundada takibini yapicaklar
Deletedmom0010 Mrv1234 ya bende anlamadım neden vurduğunu kanama olmadan insllh ters tepki göstermez bebeğime
Arasarya Kızlar kalp atımıni kaçıncı haftada duydunuz ben altıncı haftadayım kalp atışını duyamadik korkuyorum biraz. Doktor haftaya gel dedi atış yoksa dusuk dedi 😐
Mrv1234 Arasarya gec dollenme olmus olabilir ben ilk kizim 6 +4 duymustum ama genelde 7 8 haftalikken duyuyolar moralini bozma dikkatli ol yinede belkide dedigim gibi gec dollenme vardir
1anneadayi_ Maviilm canım perşembe günü gidicem inşallah ☺️ 6+4 olucam şuan 5+6 dayım bakalım hayırlısıyla duyarız kalp atışını inşallah ya
Gzd0627 6 .haftanın içindeyim ama ne kusma ne mide bulantısı var ilk gebeligim ne bileyim hamile değilmişim gibi benim gibi olan varmi acab@###
1anneadayi_ Gzd0627 ay inan bende öyleyim ya bazen diyorm ki kalp atıyor mu acaba yani normal ilerlşyor mu herşey bilemedim yaa
Gzd0627 Ozlemdmn 2 buçuk 3 aydir folit asit aliyorum zaten gogus agrimda oyle cok cok şiddetli degil hafif@Ozlemdmn#6633685
Ozlemdmn Gzd0627 her kadın özeldir ve hamileliğinde farklı Yaşar korkma Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş vitaminlerini ihmal etme tatlım yeter ben yurt dışındayım ilk hamileliğim dğşükle sonuçlandı şu an 9 artı 6 dayım burda anneye müdehale hiçbir koşulda yapılmıyor kadını doğasına bırakıyorlar ilkinde vitamin almadım düşükten sonra öğrendim önemini o yüzden sordum canım
Gzd0627 Bugün kontrol.vardi gittim herşey normal kalp atışını dinlemek istedim daha hic duymadim 7+3 haftalik hamileyim biz onermiyoruz dedi doktor cihaz zarar veriyo dedi öyle birsey varmi cidden baska doktora gidicem oda ayin 5.inde randevum..###
Ozlemdmn Gzd0627 canım burda öyle ben 11 hafta da girdim oda benim ısrarımla ve İsveç sağlıklı çocuk doğumunda çok önde