1anneadayi_ Maviilm 5 oldum ☺️ Canım Allah bağışlasın Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Maviilm 1anneadayi_ aminn inşallah 🥰bu arada mide bulantılarn var mı bnm sadece hafif kramp ve bel agrısı var arada o kadar
zafacan emremelike_757 geçer inşallah canım benim yumurta toplamadan beri ağrım var biraz hafifledi şükürler olsun.inşallah sağsalim alırız kucağımıza
1anneadayi_ Maviilm yok kuzum ama dün akşam yemeğinden sonra mide yanması başladı , ayakta durursam belim agrıyor o kadar bakalım inşallah rahat geçiririz ☺️
Ozlemdmn BusraVeli vitamin kullaniyormusun bende dusuk yaptim suan folik asit d vitamini ve multivitamin kullaniyorum cok sukur 9 haftaya geldik
BusraVeli Ozlemdmn Evet en son düşüğün 3 aylıktı o zaman sadece folik asit kullanıyordum ama şu an Multi vitamin kullanıyorum içinde balık yağı var folik asit bide coraspin kullanıyorum
Ozlemdmn BusraVeli Allah Saglik la kucagina almaya nasip etsin canim cok kalkma eskiler öyle det dusuk yapanöar icin elinden geldigince uzak insallah saglikla kucagina alirsin
gulhannsymn Benimde uygulamada 6+1 yazıyo çarşamba gidicem daha bakalım ilk gebeliğim kimyasaldı o yüzden biraz geç gitmek istedim inşallan boş gebelik filan değildir 🤲🏻😄
BusraVeli Ozlemdmn Amin inşallah canım sen sağ salim alırsın inşallah kucağına elimden geldiğince yatıyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Ozlemdmn Minikbebegim1 benimde böyle oldu dusugum uzme kendini lutfen ben bir Adet gördum sonra tekrar hamile kaldim simdi 10 haftaya girdim hem ben leke basladigi Gun gittim doktora doktor saglikli olmadigi icin tutunamaz dedi doktor mudahale yapmadi 7 Gun surdu kanamam 33 Gun sonra Adet oldum cok zor bir durum ama uzme kendini tekrar dene canim
BusraVeli Minikbebegim1 Çok üzüldüm lütfen moralini bozma rabbim hayirlisini nasip etsin hakkında iyi düşün hep 😔
Asliclematis Ozlemdmn Benim de 7 hafta, Avrupa’dayim 10. haftadan onceye randevu vermedi doktorum. Ayni sekilde ben de cok merak ediyorum, sizi anliyorum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim dilerim..
Deletedmom0010 Kizlarr lütfen bana birşeyler söyleyin kesem 23mm ama bebek keseye göre çok küçük kalp atımını duyamadık daha 6 haftalık hamileyim bebek gelişimi korkmalimi yim sizce böyle bir şey yaşayan varmı