Ebaki 1anneadayi_ belim agrıyo ama ayakta durunca cok agrıyo cnm göğüs uclarım acıyo karıncalanma gibi Bi şey de var midem bulanıyor arada bas dönemde oluyo arada karnıma hafif sancılar giriyor uykum geliyor sürekli halsiz yorgunum cnm Bn de hepsi var 😂
1anneadayi_ Ebaki Ay evet ya uyku hali bak atlamışım onu 🙈 dokunmayın bana uykum var modundayım dün başladı bende bu yorgunluk uyku hali ☺️
1anneadayi_ Ebaki bende mesela koku hassasiyetide yok burnum tıkalı gibi kaç gündür normalde kokularda çok hassasım şuan hiç koku alamıyorum bakalım mide bulantım da hiç yok 🤷🏼♀️
Merve4161 Ben de şuan 7 haftalık hamileyim 6. Haftamda kese ve kalp atışları duyuldu çok şükür Aslında sizlere birşey soracağım benim göğüs çoğunlukla sırt ve tüm vücudumda kırmızı kabarcıklar oluştu bu durum başına gelen var mı önemli birşey mıdır?
Aybukeayberk Merve4161 Evet bende de çok fazla olmasa da kucuk kirmizi kabarcıklar oluştu ama nedenini bende bilmiyorum
1anneadayi_ Ebaki Vardır bir hayır Allah tekrar nasip etmiş ne güzel , Allah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah☺️
Maviilm 1anneadayi_ birine sordum doktor demş ki rahim genişliyormuş ondan biride dedi ki kese oluştuğu için öyle oluyormuş anlamadm bende
BusraVeli Bende 5+4 ultrasona girdim keseyi gördük ama daha önce 3 düşük yaptım hayırlısı olsun şimdi sabırla beklicem Allah hepimizin sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin☺️
Ozlemdmn BusraVeli vitamin kullaniyormusun bende dusuk yaptim suan folik asit d vitamini ve multivitamin kullaniyorum cok sukur 9 haftaya geldik