ylzzz Smyya yani yoğun kıvamlı bi krem sürdüğümden beri yumuşamayı hissediyorum ne sürersen sür önemli olan doğru emzirmekmiş bir ebeden emzirmeyi anlatmasını iste ben de yara olmasından çok korkuyorum 🙄
Lalemm86 Smyya kesinlikle evicap e vitamini kullanın boşuna para vermeyin hiç bi ile yaramıyorlar ben e vitamini sayesinde göğüslerimde ki yarayı kurtardım eczane den çok ucuza alabilirsiniz
Hlal Doğuma bı ay kalimi başlanırsa krem sürmeye daha iyi olur diyolar bende başladım uçlarına sürmeye
rukiye-02 Aylanur_1 yoo şu an hiç sıkıntı yaşamıyorum sürekli kremleyip gezmeme rağmen bi kere sürünce bile faydasını görüyorum
Lalemm86 Smyya sürülür sıkıntı yok ben lansinoh kullanmıştım bir türlü ile yaramadı hatta emziremiyodum acıdan görümcem getirdi sağolsun her gün sürdüm bebekte emebiliyo sıkıntı yok derdime tek o çare oldu anında etki ediyo şiddetle tavsiye ediyprkm
emine45 Lalemm86 benimde çok kötü yaralarım var gümüş kalkan lansinoh herşey kullanyrm gçmiyor dedğiniz krem mi tam anlAmdm ismi ne acaba
Lalemm86 emine45 cnm eczanede satılıyor evicap e vitamini kapsül bebekte emebiliyor sakıncası yok alın bana dua ediceksiniz çok etkili birebir sürdüğünüz andan itibaren geçiriyor krem değil yağ gibi düşünün vitamin
emine45 Lalemm86 tamam çok teşekkür ederim yarın hemen alıcam inşallh hmn faydası olur çok kötü dayanılıcak gbi değil acısı😪
Lalemm86 emine45 cnm bak gör hemen faydasını görüceksin bende acıdan emziremiyodum sadece o iyileştirdi hemde anında kullanır kullanmaz 💋