Gulfem07 Arkadaşlar depend orta boy ve büyük boy var.61 kilo için hangisi iyi olur?Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Gulay2727 Gulfem07 bende onu soracaktımm orkidden dahami kullanisli acaba kullananlar bilgi verebirmi
Deletedmom124 Gulfem07 büyük boy al canım kesinlikle çok zayıftim ancak geldi birde sezeryan olunca daha iyi oluyor
Mavilianne Gulfem07 Ben kilolu doğum yaptım 75 ile kaldım 13 kilo aldım. Eşim doğum yaptığım gün eczaneden almıştı. Külot tarzında hasta bezi. Büyük beden almıştık. 8 adet vardı içinde. Mükemmel bir şeydi. İdrarınızı dahi yapsanız emiyor.
Deletedmom124 Gulay2727 orkid yetmez ki o kanamaya canım ilk doğum yaptığın zaman aşırı kan geliyor o koku lavabo batıyor onu kullanmama rağmen üstüme çıkmıştı benim düşün ne kadar kanama olduğunu kesinlikle deppent öneririm
Gulay2727 Deletedmom124 yaa evet benim 2. Hamileliğim oglumda bilmiyodum burda ogrendim açıkçası orkid uzun gece aldim dediginiz gibi üzerime cikti 2 3 kere sik sik degismeme ragmen depend deniycem ama cok saolun
Deletedmom124 Gulay2727 rica ederim canım orkid 1 hafta sonra kullanırsın daha iyi olur kanama azalıyor büyük diye de korkma görünce 😀 ancak oluyor ☺️
Melisayenerli Cigdem07 bende orta boy aldım bayda buyuk bence esnıyor zaten 75 kiloyum tam oldu bana hiç olmazsa sızdırma falan yapıp popomdan düşmez
Deletedmom124 Cigdem07 şimdi öyle ama doğumdan sonrayi düşünmek lazım sezeryan olunca büyük daha iyiymiş dedim yine bu platformdaki annelerin tavsiyesi üzerine almıştım
Cigdem07 Melisayenerli Evet aynen baya esniyor dedigin gibi bende elimle açmıştım üzerime giydim :) gayet rahat oldu Popomdan düşmez dogum yaptıgım zaman doktorum zaten eski kilona düşersin dedi bana fazla kilo almadığım için 😃
Melisayenerli Cigdem07 ben 60 la hamile kaldım 15 kilo aldım 🤦🏼♀️ İnşallah bende biran once vermeyi dusunuyorum son ayım dogum yapayım verecegım imsallah kıloları
Cigdem07 Melisayenerli 5 gün sonra dogum yapıyorum :) 52 kiloydum hamile kalmadan önce şuan 64 kiloyum 😀 doktorum gayet güzel bitirdin helal olsun dedi şişme ödem felan olmadı allaha şükür 🌸❤️