Pukhett Minnosannesi0 gününe saatine göre değişebilir diye düşünüyorum ama şimdiki aklımda olursam annem kalsın isterim
Alarasel Minnosannesi0 cnm annem 15 gün falan kaldı yanımda çokda iyi oldu ama yeri geliyo kendi annenle bile anlaşamıyosn o psikolojiyle bn başkasıyla asla kalamazdm hastanede de eşimle annem kaldı
BilgecyLn Minnosannesi0 eşimle annem kaldı ama eşim refakatçi yatağında uyudu annem bacaklarım sallı kaldı dedi ayakucuma yattı uyudu bizde ogluşumla tv izledik gece boyu kimse kalmasa da olurmuş ebeler sağ olsun sürekli kontrole geldiler 😂
Minnosannesi0 Kdzynp bir arkadasım eşe izin vermiyor dedi ama özel hastanede yapacağım izin verirler değil mi
Minnosannesi0 Beyzanurlina bir arkadasım eşe izin vermiyor dedi ama özel hastanede yapacağım izin verirler değil mi
Beyzanurlina Minnosannesi0 devlette izin vermıyolarmıs bende özele gidiyom kuzum zahmet olmazsa versınler okadar para veriyoz🤣
Melikebudak Minnosannesi0 tabiki izin veriyorlar sadece devlet hastahanelerinde yanınızda bayan refakatçi kabul ediyorlar özelde odanız size ait olduğu için kalabiliyor istediğiniz kişi
MuM Benım annem asla kriz yönetemez, kayınvalidem cok panik beni sakinleştirmek yerine daha cok strese sokar o yuzden eşim ve ablam kalacak 🤗
Ozum29 Minnosannesi0 2 doğumumda kayınvalidem kalmıştı burnumdan getirdi Allahım en güzel günümü kötü hatırlıyorum onun yüzünden 😭🤦🏻♀️bu sefer bir tek eşim olsun istiyorum yanımda❤️
Ebruas Minnosannesi0 bende eşimin kalması taraftarıyım eşimin yanında daha rahat hissediyorum anneme söyleyemediğim herşeyi kendisine söyleyebiliyorum. 😊
Kelebek3510 Devlet hastanesinde yapacağım için eş izin vermiyorlar ailemde uzakta yetişebilirlerse doğuma annem kalacak nasipse