Masal5168 Kizlar 32.haftadayiz cocugu net gorelim diye gittik renkli ultrasyon icin sirti donukmus hcbsey gormeden renksz hcbsey gorunmeyen ultrason aldik gldk cok mrk ediyodum yuzunu fln boyle olan varmi 1 hfta icinde gitsem acaba gosterirmk🙂😒
Smnl Masal5168 33deyiz, saolsun hiç yüzünü göstermedi. Dün yine kontrol vardı doktor istersen bir iki saat yürü bi kahve iç gel dedi. Yok dedim göstermiyor ne olsa hiç göstermedi doğunca görürüz artık dedim bıraktım kendi haline 😊
Masal5168 Feyzaelifff doktor sonra gelin fln gosterir dedimi cnm😁 kertenkeleannesi evet cnm doguma kdr oldugu gibi resim cekiyolar ama bzmki karnima bakinca sirt tarafi ordaymis hcbsey gormedik Smnl
Feyzaelifff Masal5168 evet bidaha gel dedi çikolata yedim 10 dakika sonra tekrar girdim yok asla dönmedi 😂
Smnl Masal5168 ben de istemiştim çerçeve bile hazırdı koyacaktım içine ama hanfendi kendine münhasır nasip olmadı 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏
Masal5168 Feyzaelifff bnde girmeden cikolata yedim yine ayni olmadi 😁saglikli olsunlarda gerisi onemli degil
Fdm Ben 21. Haftadayım. Haftalardır sırtı dönük😂 dün detaylıya girdim doktor yarım saat uğraştı sonunda döndü beyefendi. Bu seferde elini yüzüne koymuştu 😂
SenAr Masal5168 ben 35+5 im 1 kerecik bile göremedik. 🙈 Doktorumuz " meraktan ölücem çocuğum Allah aşkına yüz görümlüğü mü istiyosun sen" dedi bugün 😂😂😂 artık kadın da bıktı her hafta fotoğraf almaya çalışmaktan. Doğduğunda görücez inşallah diye kendimizi avutuyoruz biz de 😂
Masal5168 SenAr oho canim desene bz anca dogunca gorcez😁cok mrk ediyo insan ama ya acaba nasil diye sansimizdanmi ne