Osmanin_Annesiii Berivanz bundan sonra ki her düzenini evladına gire ayarlamak zorundasın.. dünya onunla dönüyo 🤗
Gzmozcetin Tugce1803 Allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda da hayırlısıyla nasip etsin size ve isteyen bekleyen herkese
OznurC Biz bebek düşünüyorduk çalıştığım yer hamile ve doğumdan sonrada imkanları çok çok iyi olan çoğu yerde bulamayacağım bir yer ama ben 10 saat çalışmk istemediğim için tazminatımı yakmakta istemiyordum kurum anlaşma yönelttii ve tüm imkanlarımızı vereceğini ama istifa etmemizi istedi sözleşme yaptık ki 3 Yıldır çalıştığım yer ve bende kabul ettim bebeğimi karnıma düşer düşmez kendim büyütmeye karar vermiştim Ki aradan 1 ay geçti hamile olduğumu öğrendim inanın hiç zerre pişman olmadım çünkü insan şunu anlıyor para yada kazancın ne olursa olsun bir saatten sonra o yorgunluğunu zamanını bir pazar kahvaltını geri getirmiyo birikimimizin çoğunu kızıma harcadık eşimle ve ben eminim iş bulurum ama çocuğumla olan zamanı bulamam tabiki kariyer kendi ekonomik özgürlüğün bunlar önemli ama rızıksız değil yavrularımız bence
Gzmozcetin Berivanz amin canım hepimize Allah sağlıkla nasip etsin inş ilk etapta bnde evde oturmakta çok zorlandım çok aktif bi insanım gezmek dolaşmak çalışmak çok seviyorum ama yaşım 28 ve herşeyi bi müddet kenara bıraktım🤰🏻😊