Sevilay_dvc Hanimlar bebek arabası alanlar hemen bana link yada isim Atar mısınız?? Bugün yarin sipariş etcem
GoncAli Sevilay_dvc canim sahibinden takip edip bugaboo bee 3 almıştım 2. El muhteşem çıktı. Sıfıra yakın kullananlar var. Hem cok kaliteli hem cok rahat be tüm parçası yıkanıyor makinede. Simdi 2. Oğlumuzda o arabayı kullanacak. 2016 almıştım. Kardeşimde bu sene doğum yaptı bugaboo camelon aldı. Bana dua ediyor. Efsane konforlu ve rahat. Anne icinde kullanım acısından konforlu.
ylzzz Sevilay_dvc Joie pact aldım hafif ve katlanınca çok az yer kaplıyor.sarsıntı da yapmıyor ben memnunum başkalarında deneyip aldım fiyatı da uygun
Aby34 Biz pierre Cardin twist exculive modelini aldık çok memnun kaldık googledan bakabilirsin uzun araştrmalarımız sonucunda en iyisi buydu çok rahat sürülüyor çift yönlü puseti de dahil :) indirimden aldık
Meryu Sevilay_dvc eniştem çocuk textil,mobilya, bebek arabası vs ile ilgili bi firmada çalışıyor iyi anlar bu işlerden tamamen onun tavsiyesiyle aldım henüz kullanmadım, kanz alıcaktım önermedi.
Aby34 Srn18 çift yönlü olarak kullanılıyor bebek hem sana hem yola bakabiliyor puseti bebek arabasına monte edilebiliyor ayrıca port bebesi tam yatar oluyor sürüşü çok rahat hafif gayet arabanın manevrası da süper puseti de dahil olarak aldık memnun kaldık
MiniMiniPatiler Joie litetrax 3 var bende iki gorumcemde bunu kullandi ikisi de gayet memnun bende farkli rengini buldum aldim gayet guzel aşırı kolay açıp kapanmasi falan tavsiye ederim🌸@
Ebruas Sevilay_dvc resimag.com/p1/97544a58617.jpeg Ben resimde sağdaki yeşili aldım greentom marka tamamen hafif diye 6.5 kilo ama henüz kullanmadım😊
ebruidil Sevilay_dvc doona tek geçerim yenidoğan dan 1 bucuk yasina kadar kullana biliyorsunuz sadece ama araba yağ gibi kayıyor sizi hiç zorlamıyor yenidoganlar icin icinde yastik var kafasi falan sabitleniyor hiç zorlanmıyorsunuz ve bebek cok rahat ediyor içinde 2 aylik oluncada icindeki yastiklari aliyorsunuz ole devam ediyorsunz tek hareketle puset oluyor araştırmanızı tavsiye ederim