Bunyamin 8haftalik hamis anneller toplansin bakalim sohbet edelim bebeginin kalp atisini duyan varmi kizlar 11randevum var bana dua edin minigimin kalbini duyayim🤲🏻♥️😘
sedasevval 5+3 te duyduk biz sizde duyarsınız inş artık 2 li tarama testine girmek için 3 hafta sonra gidicez hamileliğin her haftası bir heyecan 🤗
Bunyamin sedasevval su testleri bi turlu cozemedimki kacinci haftada hangi testler oluyo siz biliyosaniz beni bilgilendirseniz cok sevinirim🤗
sedasevval bebegimm16 11 -13 haftalar arsı 12. haftada en iyi sonuç alınıyor 12 de gelin dedi doktorum ama sizde doktorunuza danışın
Comet Kızlar kasıklarınızda sızlamamsı bi ağrı oluyor mu? Böyle regli gibi şiddetli değil. Bende 2 gündür başladı bugün tam 8. Haftamdayım.
Elfsmskkkk Comet ben o ağrıyı çekiyorum şuan 9 haftalık ama 4 gündür çekiyorum. Doktora gittim bişey çıkmadı çok şükür
Comet Elfsmskkkk bende korktum biraz öksürdüm 2 gündür hastayım çünkü acaba bişey mi oldu diye. Kanamam falan yok allahtan. Teşekkür ederim :)
Elfsmskkkk Comet kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkma dedi doktor bana ama bıçak saplar gibi ağrı olduğu zaman mutlaka acile görün ya da bana gel dedi. Umarım olmaz bunlar 🙏 rica ederiimm ☺️