FatmanurUzunkaya [silindi] 21. Haftada organ gelişimi falan tam belli oldu mu acaba ilk gebeliğim de tam bilmiyorum 😕
FatmanurUzunkaya 20 ve 25. Haftalar arası yapılıyormuş da ben 20. Haftaya randevu aldım biraz erkenmi acaba onu merak ettim 🤔
DenizelikDikilita FatmanurUzunkaya bende 20. Haftanin sonunda yaptirdim. Doktorum o haftada önerdi. En dogru göruntuleme ve sonuc oluyomus. 22 haftadan sonra géc dedi..
Kivanclimerve FatmanurUzunkaya Bende 20.haftama aldim randevu acaba erkenmi diye dusunuyordum ki benim gibi erken alanlar varmis 😆
[silindi] FatmanurUzunkaya tabi her şeyi. Doktorum özellike 21.haftada yaptır dedi. Hatta ilk gittiğimde bebek sırtını dönmüştü kalbini ve beynini görmedi dedi ki 2 gün sonra gel dedim haftaya gelsem hayır o zaman geç olur dedi. 21.hafta gayet ideal tabi en iyisini doktorunuz bilir ama bana doktorum özellike 21.haftada git dedi
FatmanurUzunkaya yagmurpelit evet suan 9 haftalığım ama şimdiden aldım baya erken almak gerekiyormuş devletten
Nebiyeee Kizlar bende 19.haftadayim 18 haftalikken kontrele gittim ne zaman detayli ultrasona girmem gerek dedi henuz erken dedi 3 hafta sonraya normal randevu verdi anlamadim