Tugceee123 Helin2727 aynıyız seninle ama bendede bir belirti yok artık gelmeyecek diye şüpheleniyorum
Zlmdemir Helin2727 bizde de yok maalesef.bugün doktorum haftaya kadar bekliycez dedi ne açılma ne sancı😓bari sezeryansa da bu agrıları bukadar çekmeye de gerek olmazdı diyorum bazen.
Glsm9191 Helin2727 o günleri görmek nasip olsun bize de ☺️ Maşallah az kalmış azcık daha sabredin kolay geçer inşallah doğumunuz
Busraoz Helin2727 Kızlar galiba bu ayın bebekleri böyle ya herkes 40’a yakın🤭 39+5’te ben aynıyız🤷🏻♀️
Helin2727 Tugceee123 aynen canım ya artık telefonlarım hiç susmuyor helin daha doğurmadın mi diye bi an sıkıntıya giriyorum valla🤦♀️
Helin2727 Zlmdemir allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize vallah canım bende öyle düşünüyorum gelmicek son anda sezaryan olcam diye cok korkuyorum bugün bebeğim baya haraketli inşallah doğum olur bu gece
Ceydanella Bende 39+1 im bugün nst vardı ne sancı ne başka bir belirti yok doktor haftasını dolduracak bu gidişle dedi ama dünden beri çatı ağrım var çok şiddetli o kadar
Helin2727 Ceydanella anladım canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende de kasılma dışında bi şey yok
Tugceee123 Helin2727 ben artık çok şiştim kilo almadım ama baskı ve ağırlık arttı Allah yardımcımız Olsn 🙏😇
Tugceee123 Helin2727 ben öyle yazanlara cevap vermiyorum artık tamam sağolsunlar ama sıkıntım bana yetiyor sormasın kimse artık
Bsranurrr Helin2727 inş hayırlı dogum ların olsun canım ınan bende 37+6 oldum bugun cok sabırsızlanıyorum bıan once gelsin istıyorum 40 haftaya kadar beklemek de istemıyorım gunler gecmıyır inanın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin herkese