Buse_ilkim Kızlar nasıl gidiyo ben hiç hmşle gibi değilim mide bulantım filan hiç olmadı bazen korkuyorum acaba bişey mi oldu ki diye sizde durumlar ney
Greyy90 Buse_ilkim ayy maşallah sana yat kalk şükret vala 🧿 ben 7. Haftamdan beri böğüre böğüre kusuyorum şükür şu 2,3 gündür düzeldim biraz 🙏🏻 inşallah birdaha geri gelmez beynim patlayana kadar kusma hallerim 😫🤯
masalsii Buse_ilkimne güzel bence belirtin olmasın daha iyi😂 benim bel ağrım sabah kusmalarım sürekli bi bulantı halim var insan çok keyifsiz oluyor 🤷🏼♀️
Civcivim_34 Buse_ilkim aynen ya bende hiç hamile gibi değilim 😊 gerçi midem bulamadığı için hastaneye gittim şanslısın dedi 11 haftalığız bizde pazartesi ikili test için gidicez
Aras_Beyin_Annesi27 Benim basından beri her şeyden tiksinme bulantı ve kusmam var çok kötü yapıyor beni 😷
Aras_Beyin_Annesi27 Greyy90 ayy benim de öyle ve bitmek bilmiyor başım çatlayacak sanki gözüm çıkacak gibi oluyor ard arda çok kusunca da acaba bir şey mi oldu diye de korkuyorum
Begum100 Kızlar 9. Hafta için artık bebek hareketleri anne tarafından hissedilir yazıyor hisseden oldu mu çok erken değil mi
Pureloveee Buse_ilkim evet bi tek göğüs hassasiyetim var az o da arada kesilip tekrar başlıyo 😂 26sında ikili test yapılcak cinsiyetine de bakçakmış
Begum100 Benim bi konsum erkek bebek bu haftalarda hissedilir tık tık atar gibi bi his ama kız bebek çok geç hissedilir diyor
Buse_ilkim Begum100 sen hissediyo musun ben arada tık tık hissediyorum ama bağırsaklarımdır diye düşünüyorum 😁çünkü o daha minicik 3 cm bişey
Buse_ilkim masalsii aslında çok iyi olmayınca da acaba bişey mi oldu ki iyi değil mi diye düşünüyorum
mavi00 Buse_ilkim Tıbbi olarak hissetmek mümkün değil canım. O tık tık dolaşan bişey bende de var. Gaz🤦🏻♀️ Ya da bazen nabız alıyor olabilirsiniz kendi nabzınız. Ama bebek mümkün değil.
masalsii Buse_ilkim korkutmayalım kendimizi burda olumsuz şeyleride okumayın bence insanı cok etkiliyor🤷🏼♀️
Buse_ilkim mavi00 bende öyle düşünüyorum şahsen tatliş bağırsaklarımız 😁ama etrafımdakiler bebek diyor garip
mavi00 masalsii Ay evet bakmıcam diyorum yine bakıyorum. Hele cinsiyet muhabbetleri okumaktan ben de kafayı yedim. 😅 Bidaha bakmıcam inşallah🙃
mavi00 Bende 10+4teyim. Hiç hamile gibi değildim. Mide anlamında. Ama sol kasıkta çekme ve kabızlık korkunç bişeydi. Hala da tam düzelmedi😶🥴
Buse_ilkim Begum100 herkes öyle diyo ben kız hissediyorum ama haftaya kontrol var bakalım belki tahmin eder 😁