Tgul2712 ElaZığ medikal parkın Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Telefonla arıyorum bilgi vermeden kapatıyorlar. İl dışından geleceğim için ön bilgiye ihtiyacım var
Burcu-cuk Tgul2712 Medicalpark değil de Anadolu hastanesindeki Ali Deniz Erkmen’i öneririm kesinlikle işinin ehli 👌🏻
Tgul2712 EA_2312 hastanenin iyi olduğunu imkanlarının iyi olduğunu söylediler. Siz neden güvenmiyorsunuz
EA_2312 Bilmiyorum ordaki doktorlara güvenmiyorum ve oranın en iyi doktoru suan anadolu hastanesinde tabi siz daha iyi bilirisniZ kafanızı karıstırmak istemem :)
Tgul2712 EA_2312 fethi Hanay ı diyorsanız özel klinik açtı ve doğumları medikal ve Anadolu da yaptırmaya devam ediyor. Ama fiyat konusunda telefonda bilgi vermedi hastane bana
Yebrulii 2800dü en son ama sanırım zam gelmiş fiyatlara, ben Medikalparka gidiyorum ve fazlasıyla güveniyorum eşim ameliyathaneleri bilen biri olarak kesinlikle Medikalden başka bi yere güvenmiyo hijyen konusunda
Linda34 Elazığ medical parkta Zeynep hanıma gitmiştim ilk hamileliğimi öğrendiğim de ve ağlayarak çıkmıştım tsh mın yüksekliğinden bana sen nasıl hamile kaldın ben ona bile şaşıyorum demişti ve ben daha sevinemeden bunun üstüne sağlıksız olur vs vs bi sürü şey söyleyerek beni dahiliyeye yönlendirmişti Elazığ’da 1 haftalığına tatildeydim hemen yaşadığım şehre İstanbul’a döndüm ve şuan 27 haftalık hamileyim herşey gayet güzel ve hiç olumsuz bir kelime duymadan çok şükür bugünlere geldim. Bu nedenle Elazığ medical park benim için bir kabusssss !! Ama gidicek yer arıyorsanız Anadolu hastanesinde fethi beyin çok ilgili olduğunu duymuştum
Yebrulii Linda34 tamamen doktor tercihi bence sizin için Medikalpark değil doktor Zeynep kabus. Fethi bey Anadolu’da değil şuan özel muayenesini açtı bu arada