Sueda29 Bana böyle bi yazı vermedi cnm. Ben en iyisi özele kendi doktoruma gideyim .bi buçuk aylık gebeymişim haberim yok devletteki doktor anlamadı bile.şimdide devletteki doktor ikili test için ense kalınlıgı ile ilgili en ufak bişey demedi. Bende sanıyorum kan sonucundan sonra ense kalınlıgını söyleyecek
Merve_kucuk Sueda29 Başta ultrasonla bakar canım ondan sonra kan tahlili verilir. Eger sizin kafanız karıştıysa özele kendi doktorunuza gidin☺ Benden 1 tüp kan aldılar bazilarinda 2 alıyorlarmış neden onu anlamadım ama
Merve_kucuk Sueda29 Keşke siz sorsaydınız. Zaten az çok burdan bilgi ediniyoruz. Kaçıncı haftada neyin ne olduğunu da biliyoruz
Sueda29 Merve_kucuk ben sonradan söyleyecek sanıodum cnm kan tahlilinin sonucuna göre söyleyecek sanıodum
Smaaca Ebrugunesss gittiğim hastane ücretli yapıyomuş ama çalıştığım yere çok yakın bi araştırma hastanesi var oraya alıcam randevuyu şimdiden almak mantıklı o yüden sordum ben de çok teşekkür ederim 😇
Hacerevgin Sueda29 yok canim oyle degildir bebegin sağlıklıdır deme geregi duymamis olabilir iyi düşün her zaman ❤🥰