Mrs_erkan Hayirli kandiller hanimlar, 30haftalik hamileyim. Bebegim haraket ettigi zaman bugun iki sefer cit sesi duydum. Basina gelen var mi boyle birsey. Endiselenmeli miyim? Parmak catlar gibi cit sesi geldi. Ortam baya sessiz sakindi.
Fasulyem22 Mrs_erkan ben doktora sordum onu bebek hareketli olunca oluyormuş hareket ettikçe gelirmiş benden hep geliyor
Bsr_1 Mrs_erkan 33 haftalık hamileyim bende oluyor son Bi haftadır çok korkuyorum Bi yerlerine bişey mi oluyor diye normalmiş demek 😊
Demirleblebi Mrs_erkan bende çok sık oluyor. İnceden parmak çıtlaması sesine benzer bir ses. Hatta eşimde duydu bir kaç kez. Sebebi bilinmemekle beraber harekete bağlı kemik sesi olduğu düşünülüyormuş normalmiş.
Cananbaran Canım hıçkırık olabilir veya bebek değişik şekilde hareket ermiş olabilir gayet normal korkmana gerek yok bence kaç haftalıksın🤰
Cananbaran Mrs_erkan cnm bendede oluyo evet ister istemez korkuyo insan ama anne olmak kolay değil ağrılardan sızılardan çok insan çoçuğuna bişey olucak diye korkuyor
Semaslmz Bebeğiniz anne rahminde amniyon sıvısı adını verdiğimiz bir sıvı içinde hareket etmektedir. Bahsetmiş olduğunuz sesin hareket esnasında bebeğinizin eklemlerinden ve amniyon sıvısı içindeki hareketinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Bununla birlikte ilerleyen gebelik haftalarında sizin vücudunuzda oluşan değişimlere bağlı olarakta bu tip sesler oluşabilmektedir. Ancak tam olarak nedeni bilinmemektedir. Size ya da gebeliğinize zarar verecek bir durum değildir. Prof. Dr. M. Bülent Tıraş
Mrs_erkan Bsr_1 benim ilk bebegim o yuzden cok acemiyim. etrafimda arkdaslarima sordum doktora git falan dediler. O yuzdn endiselendim biraz. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Mrs_erkan Demirleblebi demek ki normalmis o zaman herkeste olduguna gore. InsAllah saglikla dogsunlar 😌