Crn91 Kızlar fondöten kullanmak istemiyorum ama Çiller’i lekeleri falan kapatacak güzel bir pudra arıyorum tavsiyeniz var mı
Enna Pastel veya alix avien in terracotta pudralarını kullandım memnun kaldım tester varsa deneyerek alabilirsin canım ama hangi firma alırsan al terracotta olsun mutlaka canım
ysmnsrt Normalde hep mac fondöteni kullanıyorum çok zarar vermiyor ama avonun bir pudrası var avon color trend sıkıştırılmış pudra pembe bi süngeri var o çok güzel gerçekten bayılıyorum sürdüğümde bi yere gittiğimde kızlar falan hep soruyor ne kullandığımı
Esmeray_Emine Crn91 valla numarasini tam.bilmiuorum canim bende beyaz tenliyim en acik tonun bi tık koyusunu aliyorum.hep birazda pembemsilik var renginde yuzude canli gosteriyo etiketini sokmeseydim solerdim numarasini sana
Esmeray_Emine Crn91 bide eger alacak olursan iki serisi var bu markanin cok kapatici olsun istiyosan porselen pudra serisi var bide handmade olarak gecen bi serisi var onun kapaticiligi digerine gore biraz daha az ikiside guzel ama
Enna Crn91 geç gördüm canım terracotta lar fırınlanmış pudralar oluyor dokusu ciltte kadifesimsi duruşu pürüzsüzdük görüntüsü daha iyi oluyor canım