Momyorgun Benim gibi misiniz bende yorgunluk halsizlik sersemlik var yataktan kalkamıyorum. Sekerim olduğu için yürüyüş yapmam lazım yapınca da belim kasıklarım kopuyor. Artık doğsun istiyorum yoruldum 😕
Sahreyldrm Momyorgun bende aynıyım canım şimdi doktordan geldim havalardan biz bile bunaldık bide sen hamilesin daha çok etkiliyor dedi 35+3 üm hep yorgun uykusuz ve halsiz gibiyim bişey yapmak istemiyorum
Filiz_ Momyorgun Bende öyleyim sürekli uykum geliyor. Ama ağrılardan pek uyuyamaz oldum artık sürekli uyanıyorum geceleri bile 😔
Sahreyldrm Momyorgun bende kendimi sürekli naza çekiyormuş gibi hissediyorum artık çok ağır hissediyorum kipirdamaya mecalim yok çok söylenmek de istemiyorum ama işte bazen de dayanamıyorum
Momyorgun Sahreyldrm ben de öyleyim aynı Naz değil ama bu gerçekten yorucu 😕buna da şükür Allah yokluklarını göstermesin ama kalbim ağrıyor bu aralar hemen kurmaya başlıyorum
Sahreyldrm Momyorgun aynen canları sağ olsun çok şükür Allah nasip etti ama insan zorlanıyor ağrılardan az kaldı neyse ki