Aliahlas Merhabalar Öncelikle hepimize hayirli sağlıklı doğumlar 😊 2 hfta önce kızım olucağını öğrendim hep kendimi erkeğe sartladigim icin hic isim düşünmedik cok kararsız kalıyorum sizdende anlamı güzel ve herkesde olmayan kiz isimleri önerisi rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim 😊♥
Svcnn Aliahlas bu konudan cok muzdarip bri olarak hala kizma isim bulamadm ve hersn dgumm olack ama illa bikac terch olustrdk derin dedk snra bgun vazgectik DURU ismine karar verdk tabi gene degstrmezsek onn dsnda defne beril kumsal ada Mira ecenaz dusundgmz dger trchkerdi
Hanifee BurcuYce mila ismini bende çok beğeniyorum Doğuma kadar fikrim değişmezse kızıma mila ismini vericem 😍❤🤰🏻🤱🏻
MelisOnur Benim kızımın adı Melis Mira şimdi Allahın izniyle tekrar kızım olucak adını Elis Hira koymayı düşünüyoruz ☺
Svcnn Aliahlas aynen oyle inann cok cok zormus oglumun adini halbuki hemende koymstuk bunda nye byle oldk.bilmyrm
BurcuYce Aliahlas bütün eşler aynı galiba 😂 benim ki de hiç birine sıcak bakmadı ☺ O yüzden Asel ismini düşünüyoruz şuan için son kararımız o gibi bakalım Doğuma kadar değişmezse tabi ☺🙏🏻