Kubrannmeleg Arkadaslar hep negatif seyler okur olduk 😊 bugun aksam bebeklerimize yasin okuyalim mi sifa bekleyenlere sifa olsun kavusmayi bekleyenlere doguma gireceklere😊 hepimizeee 🤗
Nursan Kubrannmeleg çok güzel olur 😊❤️Ben zaten okuyacaktım bu akşam ama ondan ayrı bu etkinlik içinde okurum çok güzel bence 😊
Ozgemlym Kubrannmeleg bende okurum çok güzel bi post olmuş teşekkürler ☺️🙏 rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Elmalipasta Kubrannmeleg bende birazdan okuyacağım kızlar okuduğum zaman yazarım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Kubrannmeleg YudumSu aksam 7 de posstta bulusalim😙 aksama kadar katilanlar olur insallah okudugumuzu belirtiriz en son icimizden birisi duasini toplar😊
Kubrannmeleg Nursan bende okuycaktim ama.postta okadar olumsuz seyler varki insanlara biraz olsun manevi anlamda rahatlatmak istedim 🥰 herkese sifa olsun niyetiyle aksam 7 de burda bulusalim okudugumuzu belirtelim sayimizi bilelim
Ozgemlym Kubrannmeleg canım bende okudum hepimize rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı kandiller olsun nice kandillere erelim inşallah 🙏🙏🙏
Kubrannmeleg Guzel annelerim 😊 ben 2 tane okuyorum yasin hepimiz tek bir nefesde saglikla bebeklerimize kavusalim insallah rabbim kimseyi bu yolsa koymasin okudugum yasin bebek isteyenlere bebegi olup sifa bekleyenlere hamile annelere kolay dogum yapmayi nasip etsin helali hos olsun hepinize keske daha cok kisi katilsaydi 🤷 ama napalim Allah kabul etsin hayirli kandiller..💐😊
Kubrannmeleg Andre01 cokda katilan olmadi ya ben cok olursa dedim ama 🙄 ben kendi duami yapicam hepiniz adina sen de oyle yap bari