Eslina Yasamasebebim kesinlikle canım şu hayatta ne yapıyorsak onlar için yapıyoruz yeterki onlar mutlu olsunlar
Yasamasebebim Eslina ilk hamileliğim o yüzden daha tatmadim ama şimdiden önceliğim bebeğim oldu zaten 🥰🥰
Eslina Yasamasebebim rabbim evladına kavuşturdun canım onu ilk kucağına aldığın andan itibaren farklı duygulara giriyorsun annelik allah tarafından veriliyor herkesten koruma içgüdüsü anlatamıyorumki tarifi YÖK canım ☺️
Seymaert Alagul https://www.cilek.com/tr/sepet-besik-45x80-cm#gallery-3 çok kullanışlı sallanırken hiç bir sesi çıkmıyor çok beğendim ben
Yasamasebebim Kızlar gittim baktim ama en çok istikbaldekini beğendim. Çilekteki Romantic serisini internette görüp beğenmiştim ama gidip bakınca beğenmedim. Istikbaldeki Gold serisini beğendim bi de bellona ya baktim ama bellona hiç ise yaramaz. Cekmecelerinin acıkıp kapanmasını beğenmedim.
230817gul Yasamasebebim canim benim de evimin butun esyasi istikbal ama besigimizi cilek tercih ettim
Yasamasebebim 230817gul bizim de evin mobilyaları istikbal ama çilekteki oda takımlarının renklerini beğenmedik nedense bi de tüm eve uygun olsun istedik bebeğimizin odası da 😇