bebegimmm16 Merhaba arkadaşlar, dün doktora gittim daha yeni gebeliğimi geçen hafta öğrendik adet günümde beta hcg 52 idi. İki gün sonra tekrar kan istedi 150ye çıkmıştık. Bir hafta sonra yine istedi çok şükür dün 3097ye yükselmiş. Doktor keseyi kontrol etti kese oluşmuş 3.81 mmymiş keseyi hcg değerine göre biraz daha büyük bekliyordum ama geç döllenme olmuş olabilir dedi. Kafama takıldı haftaya gene gideceğim kontrole başına böyle bişey gelen var mı ve bebeğin ne kadarlık oldugunu bilmiyoruz son adet tarihimi falan sormadı doktorum hiç bir sonraki kontrolde mi öğrenirim bilgisi olan varsa yazabilirmi
Rbs111 bebegimmm16 geç döllenme canım büyük ihtimal adet günü az çıkmış çünkü hcg. Gayet normal bir durum . Az rastlanılan birşey değil hiç üzülme 2 hafta sonra kalp atışı için git
Merve6475 bebegimmm16 canım 3097 oldugu gün beta doktor alttan mı baktı karından mı bakıp keseyi gördü
gulsumickimi61 bebegimmm16 bendede aynı şekilde olmuştu canım geç döllenme olabilir dedi keseyi biraz kücük gördü ptesi gidicem insallah kalp atışlarını duyarım hayırlı olsun rabbim kucagına almayıda nasip etsin🤲🏼
bebegimmm16 gulsumickimi61 canım inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 😊 Keseyi küçük gördükten bi hafta sonra mı gidiyorsun beni haftaya çağırdı perşembe gideceğim yine