Sulebrk Kızlar 30+3 üm normalde bu aralar bebeğim geceleri özellikle ben yatağa girince aşırı hareketliydi dün akşam üstünden beri hareket yok korkuyorum
Fasulyemveannesi Sulebrk hiç korkmayın benim kızım da 30 haftalık arada oluyor siz yorgun iseniz oda oyle durgun olabiliyor uyuyabiliyor
defne55 Sulebrk benimkide 30 haftalikti gece hareket etmeyi bıraktı şimdi 38 olduk hala gece hareket etmiyor uyuyor benimle
Deletedmom6 Sulebrk Bende 30 +4 haftalığım arada geceleri çök harket ediyor bazen tık yok normal endişelenme 🤷♀️
gulsenkonakli Sulebrk neredeyse 24 saat olacak bence bir sağlık ocağına gidin kalp atışına baksınlar minnoşun siz de rahatlayın😊🌼
Berrinsoygazi Sulebrk merak etmeyin kendinizi çok yorduysanız oda yoruluyor benimde 1 kere başıma gelmişti dinlenince ertesi gün eski haline dönmüştü
seher_unl Sulebrk baya uzun süre olmuş bir hastaneye gitseniz iyi olur bence doktorum uzun süreli hareketsizliklerde vakit kaybetmeden hastaneye gel diyor
Baloglummmmm Canım benimde bi ıkı gün hareketsız kaldıgı oldu k haftalarda cok yürüdüğümde ypruldugumda ertesı gün dinlenmeye alıo oğlum kendini belki öyle bişeydir nazlanıyordur
Omerinzevcesi Sulebrk oh çok şükür ya korkuttu seni kuzucuk 😀 böyle durumlarda tatlı şeyler yiyip 1 litreye yakın su içip sol tarafa yayılması öneriliyor 😊
Solitoo Sulebrk aynısını geçen gün yaşadım nerdeyse 2 gün hareket etmedi çikolata tatlı ne yediysem hareket etmedi acile gittim kalp atışı var dedi ertesi günde çok hareket etti bu dönemler de çok uyuyorlarmış korkma yani normal ☺️
Lilensa Sulebrk sırt üstü uzan mutlaka hareket edecek bebişler o pozisyonu sevmez tatlı bişeyler ye bide bazen benimde öyle oluyordu uzandıktan sonra kendini toplayacaktır o zaman gereken edecek endişe etme inşallah bişey yoktur.