Hkkk Kızlar kızlar başima gelenleri bir bilseniz:( dün aniden kanamam başladı pıhtılı şekilde acile gittik hemen çok şükür bebeğimin kalp atışı varmış düşük tehlikem varmış ilaç yazdı kullandim çok şükür kanamam durdu doktor a gittik kalp atımımizda hızlanmış şu mübarek kandil günü rabbim yüzümuze baktı hayırlı kandiller 💕
Minikbebegim1 Hkkk Hkkk rabbim korku versin acı vermesin canım benimde lekelenmelerim var inşallah kanamaya dönmez sizin tamamen bittimi acaba daha kalp atışını duyamadım ben henüz 😣 haftaya gidicez insalallah şuan 6 haftaligiz
Hkkk Minikbebegim1 bende ultrason da 6.buçuk haftayım kalp atimi var çok şükür çok fazlaydı kanamam bugün leke şeklinde inşallah tamamen geçer 🤲🤲
Kaya-6363 Benim de kanamam 5. Haftadan beri var iğne ilaç kullanıyorum kalp atışı da var çok şükür 4 haftadır annemgildeyim annem bakıyor bana rabbim sağ Salim kucağımıza almamanızı nasip etsin inş emeklerimiz boşa gitmesin 🙏🏻
Ozlmslm Rabbim şu güzel günün hatrına cümlemizin evladını bağışlasın hasta olanlarada şifa versin kimin kalbinde ne duası varsa kabul etsin